דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (כ- 48 מנות מ- 4 כרוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כרוכיות פרג
אפשר גם למלא בריבת חלב ושוקולד
  • הכנת הבצק:
  • 1 להמיס את השמרים במים יחד עם הסוכר, ולהניח בצד לכמה דקות.
  • 2 בקערה לשים את הקמח והסוכר, להוסיף את שאר מצרכי הבצק (כולל תערובת השמרים), לערבב עד לקבלת בצק אחיד, לכסות ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לבשל את הפרג עם החלב, הסוכר והקורנפלור עד להסמכה כ- 5 דקות.
  • 2 להוריד מהאש, להוסיף את גרידת הלימון והאגוזים, ולקרר. אני מילאתי גם בריבת חלב ואגוזים, וממרח שוקולד ואגוזים. אפשר גם מילוי של גבינה.
  • הרכבת הכרוכיות:
  • 1 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים. לשטח כל חלק למלבן בערך 40X20 ולמרוח את המילוי. לגלגל לכרוכית ולהניח בתבנית חד פעמית מלבנית.
  • 2 להתפיח את הכרוכיות המוכנות עם המילוי למשך כחצי שעה.
  • 3 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות, או עד שהעוגות מקבלות גוון חום.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 4 תבניות חד פעמי מאורכות.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 27.9% 11.4% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב