דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תפוחי אדמה וחצילים ברוטב
תבשיל צמחוני מהמטבח הגיאורגי
  • 1 מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והחציל, וממשיכים לטגן קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את החריסה והמלח הגס, ומערבבים.
  • 2 בקערה מערבבים את העגבניות המרוסקות והתבלינים יחד, ויוצקים מעל תפוחי האדמה והחצילים.
  • 3 מוסיפים את הירק והמים הרותחים עד גובה הירקות.
  • 4 מערבבים ומבשלים כ- 40 דקות עד צמצום נוזלים וריכוך הירקות. תוספת טעימה ומזינה!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ב- 40 הדקות האחרונות מבשלים תחילה כ- 20 דקות עם מכסה מעט פתוח עד צמצום נוזלים, ולאחר מכן עוד כ- 20 דקות עם מכסה סגור ועל אש נמוכה, עד ריכוך הירקות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 13.8% 7.8% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב