2 מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים מעט נוזל או קמח קונדיטור.
3 מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.
4 מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.
5 מורחים את הריבה ומפזרים את שאר חומרי המילוי במידה ורוצים (ראו רעיונות לשידרוג).
6 מגלגלים לכרוכית ומניחים ברווחים קטנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים את עובי העוגיות על ידי חריצה בעזרת סכין חדה.
7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה (כ- 25 דקות).
8 לאחר קירור חותכים לעוגיות לפי הסימנים ושומרים בכלי אטום.
9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל ריבה ללא סוכר שאוהבים. הצעות לתוספות לזרייה מעל הריבה: כחצי כפית אבקת קקאו/חרובים, כף פתיתי קוקוס, חופן אגוזים קצוצים לפי בחירה - אגוזי מלך, שקדים, פקאנים, בוטנים, מעט תחליף סוכר (כרבע כפית) או ככף שוקולד 70% או יותר מגורר.