דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ממולא בפטריות אפוי בתנור
מילוי מפתיע בתוך השניצל
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הפטריות, לאחר כדקה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ללא מונוסודיום גלוטמט), הפלפל השחור והמים, ולבסוף מוסיפים את הבזיליקום. מורידים מהאש והמילוי מוכן.
  • 2 מערבבים בצלחת עמוקה ומתאימה את המיונז, החרדל, המלח והביצה.
  • 3 ממלאים את חזה העוף הפרוס ב- 1-2 כפות מהמילוי. מגלגלים, טובלים היטב בתערובת הביצה, מגלגלים בפירורי לחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן הזית.
  • 4 מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות, ולהגיש מיד לאחר האפייה שניצל ממולא בפטריות שכולם יאהבו!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 15.5% 57.5% 25.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב