דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קלפוטי טעים עם טעם קייצי עדין

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את האפרסקים, שלושה מתוכם לקלף את הקליפה ושלושה להשאיר עם הקליפה ולחתוך את כולם לשמיניות.
  • 2 לחתוך לאורך את מקל הוניל, להוציא את תוכנו לתוך החלב ולהוסיף גם את המקל. להרתיח את החלב עם השמנת המתוקה ל- 5 דקות יחד (לאחר מכן להוציא את מקל הוניל).
  • 3 להקציף את הביצה השלמה ביחד עם החלמונים והסוכר. להוסיף את קמח השקדים והקמח הלבן, ולערבב היטב. להוסיף את החלב והשמנת ואת החמאה המומסת, ולערבב היטב לבלילה אחידה.
  • 4 לשמן תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ בחמאה ולפזר מעל את הסוכר. לפזר את האפרסקים החתוכים על התבנית המשומנת, מעליהם להוסיף את הבלילה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות. מתקבל קלפוטי אפרסקים טעים וקל להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)232124
חלבונים (גרם)4.83 2.59
פחמימות (גרם)2915
מתוכן סוכרים (גרם)13.18 7.07
שומנים (גרם)11.42 6.12
מתוכם שומן רווי (גרם)5.32 2.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)115.03 61.7
נתרן (מ"ג)27.2614.62
סיבים תזונתיים (גרם)1.84 0.99
מים (גרם)111.3759.73
ויטמין A (מק"ג)53.428.64
ויטמין B (מ"ג)1.630.88
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.940.5
ויטמין B5 (מ"ג)0.470.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.929.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.1
ויטמין C (מ"ג)7.614.08
ויטמין D (מק"ג)0.480.26
ויטמין E (מ"ג)1.080.58
ויטמין K (מק"ג)3.061.64
סידן (מ"ג)48.9326.24
ברזל (מ"ג)0.580.31
מגנזיום (מ"ג)11.596.21
זרחן (מ"ג)61.4332.95
אבץ (מ"ג)0.430.23
אשלגן (מ"ג)236.17126.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.50.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.430.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.060.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.970.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 24.4% 10.3% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה