דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לבבות וניל צימוקים עם מסקרפונה וענבים
לבבות וניל צימוקים עם מסקרפונה וענבים
לבבות וניל צימוקים עם מסקרפונה וענבים
קינוח קיצי מושלם בצורת לבבות

מצרכים למתכון

72 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (כ- 72 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת התחתיות:
  • 1 שמים בקערה 2 ביצים ומקשקשים אותן. מוסיפים את כל שאר המצרכים של התחתיות ומערבבים ביחד עד לנוזל סמיך ואחיד.
  • 2 שמים את הצימוקים להשריה במים רותחים כמה דקות בלבד. מסננים היטב את המים.
  • 3 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 4 משמנים את תבניות הלבבות מסיליקון עם ספריי שמן, ושופכים מהבלילה כחצי כמות מהשקע בתבנית (זה תופח כמובן), שמים בכל שקע כ- 2 צימוקים מסוננים ממים.
  • 5 מכניסים לתנור עד להשחמה קלה בלבד, מקפידים לסובב את התבניות כדי שהלבבות בסוף התנור לא יאפו יתר על המידה.
  • 6 מוציאים מהתנור.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה כף סוכר כל פעם, עד לקצפת אחידה.
  • 2 מערבבים את המסקרפונה לבד כדי לפרק אותו ואז מוסיפים אותו בהדרגה לשמנת המתוקה להשוואת מרקמים.
  • הכנת הקישוט:
  • 1 מחכים שהלבבות יצטננו מהתנור ורק אז מזליפים את הקרם לתוכם בכדי לא להמיס את הקרם.
  • 2 חוצים את הענבים לחצי ומניחים אותם על הקרם.
  • 3 עושים שפיץ קטן של קרם על הענב.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות Des-Licious

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)47298
חלבונים (גרם)0.63 3.96
פחמימות (גרם)529
מתוכן סוכרים (גרם)1.92 12.05
שומנים (גרם)2.99 18.78
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 5.84
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.82 67.88
נתרן (מ"ג)18.15113.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.26
מים (גרם)3.9224.56
ויטמין A (מק"ג)3.1119.52
ויטמין B (מ"ג)64.440.4
ויטמין B1 (מ"ג)00.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.966.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.11
ויטמין C (מ"ג)0.342.1
ויטמין D (מק"ג)0.040.24
ויטמין E (מ"ג)0.030.16
ויטמין K (מק"ג)0.462.86
סידן (מ"ג)4.6128.92
ברזל (מ"ג)0.050.31
מגנזיום (מ"ג)0.563.51
זרחן (מ"ג)4.7429.73
אבץ (מ"ג)0.030.17
אשלגן (מ"ג)10.9868.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36.2% 7.7% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.