דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות פריכות ב- 4 טעמים
עוגיות פריכות ב- 4 טעמים
מושלמות לאירוח בסוף השבוע

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (12 עוגיות בכל כרוכית)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים את כל החומרים, מאחדים לבצק ומחלקים ל- 4.
  • 2 מכל חלק מכינים כרוכית אחת.
  • הכנת המילוי הראשון + הוראות כלליות:
  • 1 מגלגלים כל חלק של הבצק למלבן.
  • 2 מורחים את ממרח השוקולד, מעליו מורחים את הטחינה ומפזרים אגוזים וקינמון.
  • 3 מגלגלים לכרוכית, מניחים בתבנית על נייר אפייה וחותכים ל- 12 עוגיות.
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות (כך את כל הכרוכיות).
  • 5 בתיאבון חיוך
  • הכנת המילוי השני:
  • 1 לבשל במיקרו בפולסים או על הגז כ- 2 דקות.
  • 2 לקרר, למרוח על הבצק המרודד ולגלגל.
  • הכנת המילוי השלישי:
  • 1 למרוח ריבת חלב.
  • 2 לפזר קוקוס ואגוזים ולגלגל.
  • הכנת המילוי הרביעי:
  • 1 לערבב את ריבת המשמש (או כל ריבה אחרת שאוהבים) עם הקורנפלור.
  • 2 למרוח על הכרוכית ולפזר את הקינמון והאגוזים.
עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)127423
חלבונים (גרם)1.89 6.3
פחמימות (גרם)1342
מתוכן סוכרים (גרם)1.99 6.61
שומנים (גרם)7.73 25.7
מתוכם שומן רווי (גרם)2.78 9.25
כולסטרול (מ"ג)11.33 37.68
נתרן (מ"ג)49.17163.55
סיבים תזונתיים (גרם)0.33 1.09
מים (גרם)0.040.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)00.01
ויטמין B (מק"ג)0.973.22
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.02
ויטמין C (מ"ג)0.060.2
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)23.5978.46
ברזל (מ"ג)0.050.15
מגנזיום (מ"ג)0.020.06
זרחן (מ"ג)0.020.05
אבץ (מ"ג)0.020.08
אשלגן (מ"ג)0.160.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.351.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 34.2% 8.4% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.