דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מקורי וטעים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את השעועית לסיר גדול עם הרבה מים. מבשלים עד התרככות קלה (השעועית לא צריכה להיות מוכנה לחלוטין, ממשיכים לבשל אותה אח"כ עם יתר החומרים).
  • 2 מורידים מהאש, שומרים 2 כוסות מנוזלי הבישול.
  • 3 בסיר מטגנים את הבצל בשמן הקוקוס (או הקנולה) עד שנעשה שקוף.
  • 4 מוסיפים את השעועית עם הנוזלים ששמרנו, סירופ המייפל, החרדל והתבלינים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה מאוד ומבשלים כשעה עד שהשעועית רכה מאוד.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של לימור פפר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)287277
חלבונים (גרם)13.72 13.26
פחמימות (גרם)5654
מתוכן סוכרים (גרם)18.72 18.09
שומנים (גרם)1.82 1.76
מתוכם שומן רווי (גרם)1.21 1.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
נתרן (מ"ג)535.65517.54
סיבים תזונתיים (גרם)12.22 11.81
מים (גרם)27.6926.75
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.090.09
ויטמין B (מ"ג)2.962.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.330.32
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.13
ויטמין B3 (מ"ג)1.020.99
ויטמין B5 (מ"ג)0.870.85
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.33
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)249.49241.05
ויטמין C (מ"ג)0.890.86
ויטמין E (מ"ג)0.550.53
ויטמין K (מק"ג)4.063.92
סידן (מ"ג)69.9367.57
ברזל (מ"ג)5.094.92
מגנזיום (מ"ג)146.29141.34
זרחן (מ"ג)248.4240
אבץ (מ"ג)2.712.62
אשלגן (מ"ג)1,1561,117
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 2.2% 16.4% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.