דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תפוחי אדמה בכורכום ושמיר
תפוחי אדמה שכיף לאכול
  • 1 את תפוחי האדמה מקלפים, חותכים לקוביות גדולות ושוטפים.
  • 2 בסיר בינוני (רצוי עם ציפוי טפלון/קרמי) מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והמלח, ועל אש נמוכה ממשיכים לטגן במשך כ- 5-8 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3 מוסיפים את התבלינים לסיר ומערבבים קלות.
  • 4 מוסיפים מים רותחים שיגיעו מעט מתחת לגובה תפוחי האדמה, ומבשלים כ- 15 דקות עם מכסה מעט פתוח, עד צמצום מעט מהנוזלים.
  • 5 מוסיפים את השמיר, מערבבים בעדינות עם תפוחי האדמה (רצוי עם כף עץ), וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עוד כרבע שעה עד ריכוך תפוחי האדמה. תוספת טעימה לארוחה!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 11.4% 7.1% 74%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב