דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טילונים מבצק עלים וקרם בטעם וניל
טילונים מבצק עלים וקרם בטעם וניל
טילונים מבצק עלים וקרם בטעם וניל
טילונים מקוריים ומיוחדים

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 18 טילונים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את בצק העלים למשך הלילה במקרר.
  • 2 פורסים את הבצק על משטח מקומח קלות. חותכים שתי רצועות מלבניות באורך 30 ס"מ. מכל רצועה כזאת חותכים שוב 9 רצועות ארוכות ברוחב כ- 2 וחצי ס"מ (סה"כ 18 רצועות).
  • 3 כורכים כל רצועה סביב קונוס ממתכת בתנועות סיבוביות כמו ספירלה (אפשר למתוח מעט ובעדינות את רצועות הבצק בזמן שמהדקים סביב הקונוס, וחשוב שקצוות הבצק יהיו אחד על השני ולא ברווחים).
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ואופים בחום של 180 מעלות כ- 12-15 דקות עד הזהבה (תלוי בתנור). אח"כ מורידים לחום של 150 מעלות ואופים עוד כ- 5 דקות (שומר על פריכות הבצק לאחר האפייה). שולפים את הקונוסים מהבצק ומצננים.
  • 5 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, סוכר הוניל, החלב והפודינג לקרם חלק ויציב, מעבירים לשק זילוף (לא חובה) וממלאים בקרם. מקשטים בחתיכות של דובדבנים מסוכרים.
  • 6 בוזקים אבקת סוכר ונהנים!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קונוסים לאפייה ממתכת.

את הטרובוצ`קי מכינים בעיקר לאירועים מיוחדים, במיוחד לשולחן השמחות אך גם לשבת או חג. למתכון פרווה - להחליף את השמנת והחלב במיכל וחצי קצפת צמחית.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)247330
חלבונים (גרם)2.95 3.95
פחמימות (גרם)2736
מתוכן סוכרים (גרם)5.02 6.72
שומנים (גרם)14.43 19.33
מתוכם שומן רווי (גרם)7.53 10.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.160.21
כולסטרול (מ"ג)16.16 21.64
נתרן (מ"ג)143.9192.72
סיבים תזונתיים (גרם)0.69 0.93
מים (גרם)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)0.961.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)15.8321.2
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.10.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 32.2% 6.6% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.