דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1.לקלוף את התפוחים וחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה ולשפוך מעל חצי כוס סוכר ואת הקינמון.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את הביצים, שארית הסוכר ,שמן וסירופ מייפל ולערבל היטב.
  • 3 לקצוץ את האגוזים ולערבב עם הקמח ואבקת האפיה.
  • 4 לערבב את תערובת האגוזים (3) עם תערובת הביצים (2).
  • 5 לבסוף להוסיף את התפוחים בתנועות קיפול.
  • 6 לשמן שתי תבניות מאורכות ולמזוג לתוכן את התערובת.
  • 7 לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כ-45 דקות.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)380266
חלבונים (גרם)6.81 4.75
פחמימות (גרם)4834
מתוכן סוכרים (גרם)6.44 4.5
שומנים (גרם)18.02 12.59
מתוכם שומן רווי (גרם)1.95 1.36
כולסטרול (מ"ג)81.78 57.12
נתרן (מ"ג)160.26111.94
סיבים תזונתיים (גרם)2.05 1.43
מים (גרם)63.3744.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)28.4719.89
ויטמין B (מ"ג)0.550.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.310.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.487.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.250.17
ויטמין C (מ"ג)2.131.49
ויטמין D (מק"ג)0.170.12
ויטמין E (מ"ג)0.270.19
ויטמין K (מק"ג)1.110.78
סידן (מ"ג)28.4519.87
ברזל (מ"ג)0.830.58
מגנזיום (מ"ג)5.143.59
זרחן (מ"ג)42.1429.44
אבץ (מ"ג)0.340.24
אשלגן (מ"ג)81.0356.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.740.52
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.680.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 24% 9.1% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.