דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס עם קרם ריבת חלב
מאפינס עם קרם ריבת חלב
עוגה קטנה בטעם ריבת חלב

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (20-22 יחידות מאפינס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מצרכי המאפינס יחד (ללא מצרכי הקרם).
  • 2 למזוג לתבניות מאפינס עד שליש מהגובה.
  • 3 לאפות ב- 170 מעלות למשך כ- 20-30 דקות.
  • 4 לבדוק עם קיסם אם המאפינס מוכנים.
  • 5 להכנת הקרם: להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ריבת חלב וממרח ריבת חלב.
  • 6 למזוג לתוך שקית זילוף ולקרר כחצי שעה במקרר.
  • 7 לזלף את הקרם מעל המאפינס.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הקרם סוכריות שוקולד.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אביבית חניה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)281402
חלבונים (גרם)3.15 4.51
פחמימות (גרם)2535
מתוכן סוכרים (גרם)9.03 12.91
שומנים (גרם)18.9 27.04
מתוכם שומן רווי (גרם)5.28 7.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)69.71 99.73
נתרן (מ"ג)109.58156.76
מים (גרם)9.8714.11
ויטמין A (מק"ג)20.7229.65
ויטמין B (מ"ג)0.30.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.098.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.16
ויטמין D (מק"ג)0.270.38
ויטמין E (מ"ג)3.565.1
ויטמין K (מק"ג)0.040.06
סידן (מ"ג)23.3433.39
ברזל (מ"ג)0.230.33
מגנזיום (מ"ג)1.552.22
זרחן (מ"ג)25.6536.69
אבץ (מ"ג)0.170.24
אשלגן (מ"ג)18.0425.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.440.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 40.4% 6.7% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.