דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ גס את השקדים, אגוזים ופיסטוקים ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית מאורכת, ליצוק את התערובת ולהדק היטב.
  • 4 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כחצי שעה.
טיפ למתכון
לאחר האפיה, לקרר, לפרוס פרוסות דקות ולאפות בחום נמוך עד שמתקשה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לעוגות, כאן השומן היחידי מגיע מהפיצוחים שהם בעלי ערך תזונתי רב, ולכן נחשבת לעוגה בריאה יחסית.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)244343
חלבונים (גרם)7.43 10.43
פחמימות (גרם)3245
מתוכן סוכרים (גרם)0.54 0.76
שומנים (גרם)10.12 14.22
מתוכם שומן רווי (גרם)1.21 1.7
כולסטרול (מ"ג)86.29 121.2
נתרן (מ"ג)128.39180.32
סיבים תזונתיים (גרם)1.03 1.45
מים (גרם)15.5721.87
ויטמין A (מק"ג)29.241.02
ויטמין B (מ"ג)0.670.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.0616.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.37
ויטמין C (מ"ג)0.110.16
ויטמין D (מק"ג)0.180.25
ויטמין E (מ"ג)0.290.41
ויטמין K (מק"ג)0.711
סידן (מ"ג)16.2622.83
ברזל (מ"ג)0.590.82
מגנזיום (מ"ג)8.3911.78
זרחן (מ"ג)62.9788.44
אבץ (מ"ג)0.340.48
אשלגן (מ"ג)78.92110.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.971.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.911.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.982.78
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.882.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 20.1% 14.7% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.