דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (כל טורטייה שווה למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטייה במילוי סינטה
רול סינטה משובח ביותר
  • 1 להקפיץ בווק בשמן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הפלפלים האדומים ולערבב. להוסיף את הפטריות והשום הכתוש, ולערבב. יש להקפיץ עד שהירקות מוכנים טלהניח בצד (עדיין לא לתבל).
  • 2 להקפיץ את רצועות הסינטה עם השמן כמספר דקות, עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים. כדאי לטעום חתיכה כדי לדעת שהבשר מוכן. זהירות שלא לייבש.
  • 3 לווק עם הסינטה להוסיף את הירקות מהקערה, לערבב ולהוסיף את הטריאקי, רוטב הסויה, המלח והפלפל לפי הצורך. לבשל עוד כ- 5 דקות עד שהטעם משתלב.
  • 4 את הטורטייה מניחים במחבת ללא שמן, מחממים כדקה משני הצדדים - והטורטייה מוכנה למילוי.
  • 5 מפזרים בטורטייה 2-3 כפות של רצועות הסינטה, מגלגלים כצינור, פורסים ל- 3 ומניחים במגש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למרוח את הטורטייה בטחינה או אבוקדו ולהוסיף לרול עלי חסה.

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

הערך התזונתי לא כולל את הטחינה או האבוקדו ולא את עלי החסה המוצעים כתוספת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 16.2% 33% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב