גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | מרק עגבניות |
8 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה והסיר)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי ולפי גודל הסיר (ניתן להשתמש גם באבקת מרק ולהפחית מהמלח - אך פחות בריא ומומלץ).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 141 | 82 |
חלבונים (גרם) | 3.74 | 2.16 |
פחמימות (גרם) | 21 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.68 | 2.13 |
שומנים (גרם) | 5.09 | 2.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.77 | 0.45 |
נתרן (מ"ג) | 1,675 | 967.59 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.59 | 0.92 |
מים (גרם) | 117.11 | 67.65 |
ליקופן (מ"ג) | 3.6 | 2.08 |
ויטמין A (מק"ג) | 28.42 | 16.41 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.08 | 0.63 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.66 | 0.38 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.18 | 0.1 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 16.09 | 9.3 |
ויטמין C (מ"ג) | 29.59 | 17.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.67 | 0.39 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.8 | 2.19 |
סידן (מ"ג) | 22.32 | 12.89 |
ברזל (מ"ג) | 0.96 | 0.55 |
מגנזיום (מ"ג) | 12.48 | 7.21 |
זרחן (מ"ג) | 40.28 | 23.26 |
אבץ (מ"ג) | 0.22 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 281.85 | 162.8 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |