דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט תותים מרענן וקל להכנה
טארט תותים מרענן וקל להכנה
טארט תותים מרענן וקל להכנה
כיף להגיש לאורחים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מוסיפים את החמאה הקרה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים את הביצה ואת המים (מי הקרח) ומעבדים עד לקבלת גושי בצק.
  • 4 יוצרים מהבצק כדור ומשטחים לעיגול, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 5 מרדדים את הבצק מעל משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ, מסדרים אותו בתבנית לטארט בקוטר 28 ס"מ, מחוררים עם מזלג ומקררים עוד חצי שעה במקרר. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 אופים את הטארט בתנור למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור), ומצננים מעל רשת.
  • הכנת המלית:
  • 1 מערבבים את הריקוטה פרסקה עם אבקת הסוכר, ומשטחים בשכבה אחידה מעל הטארט בעזרת מרית. במידה והגבינה קצת קשה אפשר להוסיף כ- 2 כפות חלב.
  • 2 מסדרים את התותים מעל סביב סביב.
  • 3 מכינים את הג`לי לפי הוראות היצרן, מוזגים מעל התותים ומצננים במקרר לכמה שעות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לטארט 28 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)230285
חלבונים (גרם)4.27 5.29
פחמימות (גרם)2834
מתוכן סוכרים (גרם)3.59 4.45
שומנים (גרם)11.46 14.21
מתוכם שומן רווי (גרם)6.62 8.21
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)47.78 59.26
נתרן (מ"ג)86.55107.34
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.39
מים (גרם)17.4521.64
ויטמין A (מק"ג)6.968.63
ויטמין B (מ"ג)0.20.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.757.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.05
ויטמין C (מ"ג)9.1911.4
ויטמין D (מק"ג)0.090.11
ויטמין E (מ"ג)0.090.11
ויטמין K (מק"ג)0.360.44
סידן (מ"ג)98.69122.4
ברזל (מ"ג)0.140.17
מגנזיום (מ"ג)2.543.15
זרחן (מ"ג)12.1715.09
אבץ (מ"ג)0.080.1
אשלגן (מ"ג)29.8437.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.150.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 26.2% 9.8% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה