דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 647 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`ילי קון קרנה על מצע אורז לבן
צ`ילי קון קרנה קצת אחר
  • הכנה האורז:
  • 1 מחממים שמן בסיר, מוסיפים את שתי כוסות האורז ומערבבים כך שכל האורז יצופה בשמן.
  • 2 מוסיפים את כוסות המים והתיבול, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מורידים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 18 דקות בדיוק. לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות, ורק אז לפתוח ולפורר את האורז. כך יצא האורז אחד אחד.
  • הכנת תבשיל הצ`ילי קון קרנה:
  • 1 מטגנים עם השמן את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים את בשר ההודו הטחון (אפשר להשתמש גם בבשר עוף ובבשר טחון - אנחנו פשוט מתים על בשר ההודו בתבשיל הזה) ומפוררים כדי שלא יהפך לגוש.
  • 2 מוסיפים את העגבניות המגורדות ומטגנים הכל יחד עוד 2-3 דקות.
  • 3 מוסיפים את קופסת הצ`ילי (השעועית ברסק עגבניות חריף או לא חריף), קופסאות הרסק, המים והתבלינים, ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והתבשיל נעשה סמיך.
  • 4 להגשה: שמים אורז בצורת טבעת על צלחת שטוחה גדולה, ובחור שנעשה באמצע שופכים מהתבשיל.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 15.7% 27.9% 53.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב