דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות טבעוניות נימוחות וטעימות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 18 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקרימים בקערה את שמן הקוקוס עם הסוכר. מוסיפים שמן קנולה וסילאן ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • 2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה עד שהכל נבלע לבצק ונוצרת תערובת פירורית מעט.
  • 3 מוסיפים טחינה ומים ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס שוקולד צ`יפס ומערבבים עד לפיזור אחיד (הבצק יראה עדיין מעט עדין ופירורי כמעט - זה בסדר).
  • 4 יוצרים כדורים של בצק ומשטיחים אותם מעט. מניחים ברווחים על התבנית (כי העוגיות מתפשטות ומתרחבות במהלך האפייה). מוסיפים מעל כל עוגיה מספר נטיפי שוקולד צ`יפס (מרבע כוס השוקולד צ`יפס שהשארנו).
  • 5 אופים על 175 מעלות לכ- 9-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
  • 6 מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להצטנן לגמרי לפני שמסירים אותן מהמגש (בהתחלה הן יהיו רכות מאוד, ולאחר כ- 10 דקות הן מצטננות, מתמצקות ומתייצבות לחלוטין).
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עידן גבאי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)149452
חלבונים (גרם)1.61 4.91
פחמימות (גרם)2162
מתוכן סוכרים (גרם)7.45 22.7
שומנים (גרם)6.83 20.8
מתוכם שומן רווי (גרם)4.11 12.52
נתרן (מ"ג)26.0279.26
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.2
מים (גרם)1.113.39
ויטמין B (מק"ג)1.424.32
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין E (מ"ג)0.331.02
סידן (מ"ג)5.1115.56
ברזל (מ"ג)0.050.17
מגנזיום (מ"ג)2.517.65
אבץ (מ"ג)0.050.15
אשלגן (מ"ג)0.150.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.59
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 23.6% 5.6% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.