דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את האורז המלא מומלץ להשרות בקערה עם מים למשך כשעתיים או למשך לילה. אם משרים את האורז - מסננים אותו, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים אותו, בוחשים ומערבבים עד שכולו מצופה בשמן.
  • 2 מוסיפים את עשבי התיבול והמשמשים.
  • 3 מתבלים במלח, מערבבים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז מוכן (כחצי שעה).
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של לימור פפר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201104
חלבונים (גרם)3.69 1.9
פחמימות (גרם)3920
מתוכן סוכרים (גרם)8.4 4.32
שומנים (גרם)3.99 2.05
מתוכם שומן רווי (גרם)0.25 0.13
נתרן (מ"ג)601.99309.77
סיבים תזונתיים (גרם)1.9 0.98
מים (גרם)140.4872.29
ויטמין A (מק"ג)75.4138.8
ויטמין B (מ"ג)0.840.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.580.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.779.66
ויטמין C (מ"ג)10.665.49
ויטמין E (מ"ג)0.80.41
ויטמין K (מק"ג)80.7341.54
סידן (מ"ג)32.1216.53
ברזל (מ"ג)1.050.54
מגנזיום (מ"ג)12.226.29
זרחן (מ"ג)19.299.92
אבץ (מ"ג)0.180.09
אשלגן (מ"ג)267.62137.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 8.2% 7.6% 80.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?