דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שטרודל תפוחים, תמרים ושקדים
שטרודל במילוי כל טוב, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: דלית רוסו
  • 1 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
  • 2 מכינים את השטרודל: מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 3 מברישים עלה פילו בחמאה, מניחים עליו עלה נוסף ומברישים גם אותו בחמאה. חוזרים על הפעולה עד העלה השמיני.
  • 4 מניחים את המלית בתלולית על השליש התחתון והמאורך של הבצק.
  • 5 מקפלים פנימה את שולי הבצק משני קצוות המלית ומגלגלים לגלילה מהודקת.
  • 6 מניחים בתבנית, מברישים במעט חמאה ומפזרים מעל פרוסות שקדים.
  • 7 אופים כ- 25 דקות עד שהשטרודל שחום.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 15.4% 7.3% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב