דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מי אמר שאוכל טבעוני לא טעים?

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 477 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את הקינואה במסננת ומעבירים לסיר. מחממים עד שהקינואה מתייבשת ועולה ממנה ריח "אגוזי" (כ- 2 דקות). מוסיפים מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים יתאדו (כ- 15-20 דקות).
  • 2 בזמן שהקינואה מתבשלת קוצצים פלפלים לקוביות.
  • 3 שמים את השעועית הירוקה במסננת ומוזגים מעל מים רותחים כדי להמיס את שכבת הקרח.
  • 4 מעבירים את הפלפלים למחבת ומוסיפים רוטב סויה, רוטב טריאקי, שום, ג`ינג`ר וצ`ילי מתוק. מערבבים עד שקוביות התבלין נמסות אל תוך הרוטב. מוסיפים שעועית ירוקה ומערבבים עד שהשעועית מבושלת לחלוטין (כ- 5 דקות).
  • 5 מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקינואה ואת שמן השומשום. מערבבים ומגישים עם אדממה המוכנה על פי הוראות היצרן שעל גבי השקית (בדרך כלל אפשר לחמם את תוכן השקית עם 4 כפות מים מומלחים במיקרוגל).
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עידן גבאי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)30564
חלבונים (גרם)19.66 4.12
פחמימות (גרם)4810
מתוכן סוכרים (גרם)2.18 0.46
שומנים (גרם)7.58 1.59
מתוכם שומן רווי (גרם)0.28 0.06
נתרן (מ"ג)792.94166.17
סיבים תזונתיים (גרם)15.81 3.31
מים (גרם)180.8637.9
ויטמין A (מק"ג)57.1711.98
ויטמין B (מ"ג)1.890.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.910.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.1915.76
ויטמין C (מ"ג)108.0422.64
ויטמין E (מ"ג)1.450.3
ויטמין K (מק"ג)1.90.4
סידן (מ"ג)25.695.38
ברזל (מ"ג)1.840.39
מגנזיום (מ"ג)75.215.76
זרחן (מ"ג)168.8135.38
אבץ (מ"ג)1.160.24
אשלגן (מ"ג)305.6964.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.220.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.110.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.610.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.540.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.4% 8.3% 21.6% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.