דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רצועות אנטריקוט ופלפלים עם אורז צהוב
רצועות אנטריקוט ופלפלים עם אורז צהוב
ארוחת צהריים קומפלקט

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 736 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • הכנת רצועות האנטריקוט:
  • 1 לחמם במחבת 2 כפות שמן, להוסיף את רצועות האנטריקוט, לטגן עד להזהבה ולהוציא לצלחת (אפשר להשתמש במוצר סטייק אנטריקוט - 5 סטייקים).
  • 2 לשפוך את הנוזלים שנוצרו במחבת.
  • 3 באותו המחבת לחמם את השמן שנותר, להוסיף את הבצל ולטגן עד לשקיפות.
  • 4 להוסיף את הפלפלים ולטגן עד להזהבה.
  • 5 להוסיף את רצועות האנטריקוט, לתבל, לערבב, להמשיך לטגן עוד 5 דקות ולכבות את הגז.
  • אופן הכנת האורז:
  • 1 לחמם את השמן בסיר.
  • 2 להכניס את פתיתי האורז והתירס לסיר, לתבל ולערבב.
  • 3 להוסיף את המים עד כדי כיסוי הפתיתים. המים צריכים לעבור ב- 1 ס"מ את האורז.
  • 4 לבשל עד לספיגת המים ולבישול מלא של האורז 10 דקות בערך מהרתיחה).
  • 5 להגיש לצד רצועות האנטריקוט והפלפלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,274173
חלבונים (גרם)82.52 11.22
פחמימות (גרם)10314
מתוכן סוכרים (גרם)6.34 0.86
שומנים (גרם)57.18 7.77
מתוכם שומן רווי (גרם)17.4 2.37
כולסטרול (מ"ג)315 42.82
נתרן (מ"ג)1,321179.52
סיבים תזונתיים (גרם)6.47 0.88
מים (גרם)429.1558.34
ויטמין A (מק"ג)113.6915.46
ויטמין B (מ"ג)22.853.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.05
ויטמין B3 (מ"ג)18.992.58
ויטמין B5 (מ"ג)1.520.21
ויטמין B6 (מ"ג)1.680.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.737.44
ויטמין B12 (מק"ג)4.380.59
ויטמין C (מ"ג)219.7229.87
ויטמין E (מ"ג)2.510.34
ויטמין K (מק"ג)9.231.26
סידן (מ"ג)77.5210.54
ברזל (מ"ג)5.690.77
מגנזיום (מ"ג)79.2210.77
זרחן (מ"ג)553.3475.22
אבץ (מ"ג)12.381.68
אשלגן (מ"ג)1,179160.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.710.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.280.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.280.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)17.212.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)15.712.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 23% 33.1% 41.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.