דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק בצל קל להכנה
מרק בצל קל להכנה
מרק בצל קל להכנה
מרק בצל טעים וביתי

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות מסיר שלם)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן בסיר את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך ולהשחים (הצבע משתנה לחום).
  • 2 להוסיף 2 כפות קמח ולערבב היטב עם הבצלים לדקתיים.
  • 3 להוסיף מים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר.
  • 4 להביא לרתיחה ולהוסיף את אבקת מרק העוף, אבקת מרק הבצל, אגוז המוסקט והפלפל השחור, ולערבב. מי שלא משתמש באבקת מרק עוף שיוסיף מלח, אבל לא לוותר על אבקת מרק הבצל.
  • 5 לטעום את המרק ולשפר במידת הצורך.
  • 6 לבשל כ- 15-20 דקות על אש בינונית וזה מוכן.
  • 7 להגיש בקעריות אישיות - אפשר ומומלץ להוסיף כף גבינת פרמזן לכל קערית מרק ולערבב.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצה טעימה: אפשר לקחת כמה פרוסות לחם, למרוח במעט חמאה ולפזר גבינת פרמזן. לאפות בתנור בחום גבוה למספר דקות, לשבור עם הידיים ולהוסיף למרק.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)110113
חלבונים (גרם)4.74 4.86
פחמימות (גרם)1314
מתוכן סוכרים (גרם)3.99 4.08
שומנים (גרם)4.64 4.75
מתוכם שומן רווי (גרם)1.59 1.63
כולסטרול (מ"ג)7.04 7.21
נתרן (מ"ג)245.16251.19
סיבים תזונתיים (גרם)1.2 1.23
מים (גרם)73.0774.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)9.629.86
ויטמין B (מ"ג)0.480.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.1813.51
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.19
ויטמין C (מ"ג)4.244.35
ויטמין E (מ"ג)0.040.04
ויטמין K (מק"ג)0.640.66
סידן (מ"ג)107.27109.91
ברזל (מ"ג)0.290.3
מגנזיום (מ"ג)12.5312.84
זרחן (מ"ג)87.3889.53
אבץ (מ"ג)0.480.5
אשלגן (מ"ג)146.38149.98
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.70.72
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.610.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 19.6% 20% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה