דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סופלה תרד
סופלה תרד
סופלה תרד
סופלה תרד מקורי וטעים

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170-180 מעלות.
  • 2 במחבת להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן כ- 3 דקות. להוסיף את התרד ולאדות עוד כ- 2 דקות. לקרר מעט, לטחון במעבד מזון או בבלנדר ידני לתערובת חלקה ולהעביר לקערה.
  • 3 להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הקמח, לערבב מיד ולהוסיף את החלב. להמשיך לערבב כל הזמן עם מקצף ידני וכך לא ייווצרו גושים. לבשל עוד כחצי דקה עד להסמכה קלה ולהוריד מהאש.
  • 4 להוסיף את החלב לקערה עם תערובת התרד, להוסיף את החלמונים, התבלינים והגבינה.
  • 5 את החלבונים להקציף לקצף יציב ולקפל את הקצף לתערובת.
  • 6 למזוג לתבניות אישיות משומנות קלות (אפשר בחמאה או בתרסיס) ולאפות בתנור למשך כ- 15-20 דקות. יוצא מעדן - אל תפספסו!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אישיות.

מתאים ליום שני ללא בשר או לאירוח ארוחות חלביות.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)105119
חלבונים (גרם)4.44 5.04
פחמימות (גרם)77
מתוכן סוכרים (גרם)0.86 0.98
שומנים (גרם)6.9 7.83
מתוכם שומן רווי (גרם)3.64 4.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)70.84 80.37
נתרן (מ"ג)202.9230.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.81 0.92
מים (גרם)46.1952.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)131.9149.64
ויטמין B (מ"ג)0.670.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)41.9747.61
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.12
ויטמין C (מ"ג)3.053.46
ויטמין D (מק"ג)0.280.32
ויטמין E (מ"ג)0.580.66
ויטמין K (מק"ג)106.01120.27
סידן (מ"ג)74.4584.46
ברזל (מ"ג)0.981.11
מגנזיום (מ"ג)22.325.31
זרחן (מ"ג)40.1545.55
אבץ (מ"ג)0.330.37
אשלגן (מ"ג)151.9172.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.560.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 36.9% 23.8% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.