גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח עיראקי | » | חצילים מטוגנים למנת סביח |
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן. זמן ההכנה כולל את זמן השהיית החצילים במלח.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 40 | 80 |
חלבונים (גרם) | 0.39 | 0.78 |
פחמימות (גרם) | 4 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.51 | 3 |
שומנים (גרם) | 2.74 | 5.44 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.19 | 0.38 |
נתרן (מ"ג) | 125.05 | 248.45 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.18 | 2.34 |
מים (גרם) | 42.26 | 83.97 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.94 | 1.87 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.41 | 0.82 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.28 | 0.56 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.04 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 6.6 | 13.11 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.61 | 1.22 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.19 | 0.38 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.37 | 2.72 |
סידן (מ"ג) | 2.91 | 5.77 |
ברזל (מ"ג) | 0.12 | 0.24 |
מגנזיום (מ"ג) | 5.19 | 10.31 |
זרחן (מ"ג) | 7.07 | 14.05 |
אבץ (מ"ג) | 0.06 | 0.11 |
אשלגן (מ"ג) | 58.01 | 115.25 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.09 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.04 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.02 |