דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בסטיל - קציצות תפוחי אדמה ובשר
בסטיל מהמטבח הטריפוליטאי
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד לריכוך, מקררים ומקלפים (שלב הקירור חשוב - לא לעבוד עם תפוחי אדמה חמים). מועכים לפירה ומתבלים במלח.
  • 2 מטגנים בשמן את הבצל, מוסיפים את הבשר הטחון ומאדים כ- 5-10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים.
  • 3 לוקחים כף גדושה מהפירה ומשטחים על היד. ממלאים בכף ממלית הבשר, סוגרים מסביב עם הפירה ויוצרים מעין קציצה גדולה.
  • 4 טובלים את הקציצה בקמח ואחר כך בביצים הטרופות, מטגנים כ- 2-3 דקות מכל צד בשמן עמוק עד להזהבה יפה ומניחים על נייר סופג. מתקבלות קציצות בסטיל נפלאות וטעימות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה במקום בקמח רגיל ואז המתכון מתאים לפסח.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכוס שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 16.9% 18.9% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב