דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט שעועית לבנה קל להכנה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במי ברז ללילה שלם.
  • 2 לבשל כשעה עד לריכוך רצוי - לא לרכך מדי.
  • 3 בינתיים לערבב את מצרכי הרוטב (כל שאר המרכיבים) ולהוסיף עוד תבלינים לפי הצורך ולפי הטעם.
  • 4 להניח על כלי הגשה ולקשט בפלחי לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית ובישול השעועית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)192238
חלבונים (גרם)9.67 12
פחמימות (גרם)2633
מתוכן סוכרים (גרם)1.29 1.6
שומנים (גרם)5.98 7.42
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 1.16
נתרן (מ"ג)365.29453.21
סיבים תזונתיים (גרם)6.55 8.12
מים (גרם)35.2443.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)64.5880.13
ויטמין B (מ"ג)1.571.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.24
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.470.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)161.56200.45
ויטמין C (מ"ג)10.4913.01
ויטמין E (מ"ג)0.580.72
ויטמין K (מק"ג)69.7686.55
סידן (מ"ג)117.54145.83
ברזל (מ"ג)4.465.53
מגנזיום (מ"ג)79.6298.78
זרחן (מ"ג)133.3165.38
אבץ (מ"ג)1.571.94
אשלגן (מ"ג)819.961,017
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 12.3% 19.9% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.