דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגרים מתוקים ומטוגנים

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כ- 20 סיגרים מתוקים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את עלי הסיגרים (כ- 20 סיגרים בחבילה).
  • 2 לערבב את מצרכי המילוי.
  • 3 לבשל את המים, הסוכר והלימון בערך 10 דקות (להשאיר על להבה נמוכה).
  • 4 להניח על כל עלה סיגר כפית מהמילוי.
  • 5 לפזר על הקצה הקרוב, לגלגל עד הסוף ולהדביק את הקצבות בדבק הקמח מעורבב עם המים.
  • 6 לסדר את כולם על מגש, להשהות כמה דקות כדי שהדבק יתייבש ולטגן בשמן עמוק חם (להשתמש בחצי בקבוק שמן לטיגון - ראו מידע נוסף).
  • 7 לטבול בסירופ, לגלגל בפתיתי קוקוס ולחתוך כל סיגר ל- 2-3 חתיכות באלכסון.
  • 8 להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגיות מטוגנות מכינים רק קרוב לאותו היום כי הן מתרככות.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק, כך שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כחצי בקבוק שמן).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)287366
חלבונים (גרם)3.84 4.9
פחמימות (גרם)2734
מתוכן סוכרים (גרם)9.85 12.57
שומנים (גרם)18.7 23.87
מתוכם שומן רווי (גרם)2.81 3.58
נתרן (מ"ג)115.27147.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.97 1.23
מים (גרם)15.1719.36
ויטמין A (מק"ג)1.411.8
ויטמין B (מ"ג)0.240.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.663.4
ויטמין C (מ"ג)0.60.76
ויטמין E (מ"ג)0.120.15
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)67.66
ברזל (מ"ג)0.220.28
מגנזיום (מ"ג)6.418.17
זרחן (מ"ג)24.8931.77
אבץ (מ"ג)0.110.15
אשלגן (מ"ג)58.0674.1
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.670.86
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.660.84
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.171.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.131.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 37.4% 7.7% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.