דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חטיפי פיתה פריכים עם חמאה ושום
חטיפי פיתה פריכים עם חמאה ושום
חטיפי פיתה פריכים עם חמאה ושום
נשנושים ביתיים עם חמאת שום

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (24 משולשי פיתה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה קטנה את כל המצרכים (פרט לפיתות).
  • 3 חוצים כל פיתה ל- 2 (לעובי) ואז לרבעים (סה"כ כל פיתה ל- 8 משולשים).
  • 4 מורחים את הצד הפנימי של הפיתות בתערובת (את המריחה אפשר לעשות עם כפית או עם מברשת).
  • 5 מניחים את המשולשים בתבנית (הצד המרוח למעלה) ושולחים לתנור למשך כ- 15 דקות עד להזהבה. מגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)56315
חלבונים (גרם)1.09 6.14
פחמימות (גרם)739
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.16
שומנים (גרם)2.71 15.25
מתוכם שומן רווי (גרם)1 5.6
כולסטרול (מ"ג)4.1 23.04
נתרן (מ"ג)140.44789.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.49
מים (גרם)1.236.93
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.8210.24
ויטמין B (מ"ג)76.260.43
ויטמין B1 (מ"ג)00.03
ויטמין B2 (מ"ג)00.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.211.15
ויטמין C (מ"ג)0.764.29
ויטמין E (מ"ג)0.020.14
ויטמין K (מק"ג)0.251.4
סידן (מ"ג)4.4424.95
ברזל (מ"ג)0.070.41
מגנזיום (מ"ג)0.794.45
זרחן (מ"ג)3.4619.45
אבץ (מ"ג)0.030.16
אשלגן (מ"ג)10.5359.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 25.2% 10.1% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?