דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת קוקוס נהדרת להגשה

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות מרולדה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת המילוי - לערבב את כל המצרכים, לבשל על להבה נמוכה בערך 5 דקות ולקרר. היה והעיסה יבשה יש להוסיף מעט מים.
  • 2 לטחון את הפתיבר טחינה גסה ולהוסיף את שאר המצרכים.
  • 3 לערבב עד שנוצר גוש.
  • 4 לשטח את הגוש על נייר אפייה בעובי 1 ס"מ.
  • 5 למרוח את מילוי הקוקוס מעל ולגלגל בזהירות עם הנייר לרולדה.
  • 6 לשמור בהקפאה עד להגשה ולפרוס בעובי הרצוי.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הדובדבנים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)325468
חלבונים (גרם)2.84 4.09
פחמימות (גרם)3144
מתוכן סוכרים (גרם)13.76 19.85
שומנים (גרם)21.9 31.59
מתוכם שומן רווי (גרם)13.64 19.67
כולסטרול (מ"ג)0.72 1.04
נתרן (מ"ג)69.61100.4
סיבים תזונתיים (גרם)2.45 3.54
מים (גרם)2.643.8
ויטמין B (מק"ג)52.776.01
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.40.58
ויטמין C (מ"ג)0.020.03
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)9.8114.15
ברזל (מ"ג)0.160.22
מגנזיום (מ"ג)5.077.31
זרחן (מ"ג)7.4110.69
אבץ (מ"ג)0.080.11
אשלגן (מ"ג)20.3829.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 37.9% 4.9% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.