דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פירות יבשים בחושה
עוגה בחושה לט"ו בשבט
  • 1 להשרות את הפירות היבשים ביין האדום.
  • 2 בינתיים להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 3 להוסיף את כל המצרכים לפי הסדר וגם את הפירות היבשים עם היין.
  • 4 להעביר את התערובת אל תוך תבנית משומנת.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
  • 6 לפזר מעל העוגה אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 הרי לכם עוגת פירות יבשים בחושה נהדרת לאירוח ולא רק בט"ו בשבט אלא בכל ימות השנה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשחק עם מרכיבי הפירות היבשים לפי הטעם.

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 24 או 2 תבניות מאורכות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 24% 7.7% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב