דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפ במילוי קרם שוקולד לבן וריקוטה
קרפ במילוי קרם שוקולד לבן וריקוטה
קרפים טעימים להגשה, צילום וסטיילינג: מאיה פלמון

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח באמצעות מטרפה. מוסיפים את הביצים וטורפים כ- 3 דקות עד שנוצרת בלילה אחידה. מחממים קצת את החלב עם השמנת המתוקה (אפשר במיקרו ל- 30 שניות), מוסיפים שליש מהכמות לבלילה וטורפים היטב, עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים את שארית הנוזל ומערבבים למרקם אחיד. מעבירים את הבלילה דרך מסננת כדי להוציא גם את הגושים הקטנטנים.
  • 2 מברישים מחבת קטנה במעט חמאה ומחממים על להבה בינונית. יוצקים למחבת מצקת מהבלילה ומטים כך שהבלילה תצפה את התחתית. מטגנים כדקה והופכים את הקרפ בזהירות, ומטגנים עוד כ- 10 שניות עד שהתחתית מתייבשת. כך מכינים את כל הקרפים.
  • 3 להכנת המילוי: יוצקים לקערת מיקסר את החלב והשמנת, ומוסיפים את הפודינג. מקציפים קלות כ- 2-3 דקות או עד שהקרם מסמיך. מקפלים לתוך הקרם את גבינת הריקוטה. מוסיפים חמוציות ומערבבים עד שמתקבל מילוי אחיד. ממלאים כל קרפ ב- 2 כפות מהמילוי ומגלגלים. מגישים מיד. נשמר יומיים במקרר.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)196190
חלבונים (גרם)4.76 4.63
פחמימות (גרם)2121
מתוכן סוכרים (גרם)3.36 3.27
שומנים (גרם)10.13 9.85
מתוכם שומן רווי (גרם)5.85 5.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)61.14 59.43
נתרן (מ"ג)183.49178.38
סיבים תזונתיים (גרם)0.24 0.23
מים (גרם)6.916.71
ויטמין A (מק"ג)14.5114.1
ויטמין B (מ"ג)0.210.21
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.264.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.08
ויטמין D (מק"ג)0.190.18
ויטמין E (מ"ג)0.10.09
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)148.41144.28
ברזל (מ"ג)0.160.16
מגנזיום (מ"ג)1.091.06
זרחן (מ"ג)17.9517.45
אבץ (מ"ג)0.120.11
אשלגן (מ"ג)12.5912.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.330.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 27.8% 13.1% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה