דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בייגלה מתוק
בייגלה מתוק
בייגלה מתוק
בייגלה מתוק שכיף לנשנש

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגלה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את מצרכי הבצק (את המלח וגרידת הלימון מוסיפים לקראת הסוף) לבצק רך אך לא דביק (להשתמש בעד 1.5 כוסות מים לפי הצורך). מכסים ומתפיחים למשך כשעה.
  • 2 על משטח מעט משומן מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים. מכסים ומשהים למשך כ- 20 דקות.
  • 3 מגלגלים כל כדור בצק לנקניק ארוך בקוטר של כס"מ ומקפלים לחצי. כורכים לצורת בורג, סוגרים ומהדקים מעט.
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשהים כ- 20 דקות.
  • 5 בינתיים מכינים את הסירופ: מרתיחים את המים והסוכר למשך כ- 8 דקות על אש קטנה (את תמצית הוניל מוסיפים לקראת הסוף).
  • 6 מורחים על הבייגלה ביצה טרופה (מעורבבת עם המים והשמן), מפזרים שומשום ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
  • 7 מברישים את הבייגלה החם בסירופ שהכנו.
  • 8 מגישים ונהנים - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)320233
חלבונים (גרם)7.99 5.82
פחמימות (גרם)5439
מתוכן סוכרים (גרם)11.89 8.65
שומנים (גרם)8.38 6.1
מתוכם שומן רווי (גרם)2.56 1.87
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.04
כולסטרול (מ"ג)35.96 26.17
נתרן (מ"ג)172.42125.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.02
מים (גרם)53.739.08
ויטמין A (מק"ג)15.4711.26
ויטמין B (מ"ג)0.230.17
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.593.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.06
ויטמין C (מ"ג)0.330.24
ויטמין D (מק"ג)0.20.14
ויטמין E (מ"ג)0.10.07
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)7.425.4
ברזל (מ"ג)0.180.13
מגנזיום (מ"ג)1.721.26
זרחן (מ"ג)19.2313.99
אבץ (מ"ג)0.130.1
אשלגן (מ"ג)1510.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.250.18
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.381.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.350.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.24

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.9% 11.4% 76.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.