דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני עוגות גבינה מצופות שוקולד
עוגות גבינה ושוקולד אישיות
  • 1 משמנים את השקעים בחמאה.
  • 2 מפזרים את פירורי הפתי בר בכל שקע (בערך כפית).
  • 3 תערובת הגבינה - מערבבים את הגבינה, הביצים, הסוכר, תמצית הוניל, גרד הלימון והקורנפלור.
  • 4 ממלאים את השקעים מעל פירורי הביסקוויטים בתערובת הגבינה.
  • 5 מניחים את תבנית השקעים בתוך תבנית גדולה עם מים רותחים בגובה של 2 ס"מ, אופים במשך כ- 10 דקות בחום של 180 מעלות ואחר כך מורידים את החום ל- 150-160 מעלות ואופים כ- 25 דקות נוספות. משאירים בתנור עוד כחצי שעה לאחר האפייה.
  • 6 ממיסים את השוקולד עם החלב והחמאה (במיקרוגל). לאחר שהעוגות קרות מצפים בשוקולד ומקררים. העוגות טעימות גם ללא השוקולד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים 12 יחידות.

כך אפשר להתענג על עוגת גבינה גם ללא גבינת שמנת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 26% 20.8% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב