דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כיסוני גבינה ללא גלוטן

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (20-30 מאפים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנפים את הקמחים לקערת המערבל, מוסיפים מלח ובוחשים היטב.
  • 2 יוצרים גומה, שמים בה את השמרים, הסוכר וכרבע כוס מים פושרים, ומכסים עם הקמח שסביב.
  • 3 מוזגים את החומרים הרטובים.
  • 4 לשים עם וו לישה. במידה ולא מתגבש בצק, מוסיפים מים פושרים לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  • 5 משאירים מכוסה במקום חמים כחצי שעה (אין צורך בהכפלת הנפח).
  • 6 לשים ביד כמה דקות תוך הוספת חופן קמח קונדיטור מדי פעם עד לקבלת בצק שאינו דביק.
  • 7 מחלקים לשניים-שלושה חלקים. בינתיים מערבבים את שתי המליות (כל אחת בנפרד). כל מלית תספיק לחצי מכמות הכיסונים.
  • 8 מרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי כ- 7 מ"מ.
  • 9 חותכים לעיגולים בעזרת קערית בקוטר 11-13 ס"מ.
  • 10 שמים כף-כף וחצי מהמילוי, סוגרים ומהדקים את הקצוות. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לאחר שכל הכיסים מוכנים מברישים בביצה טרופה.
  • 11 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה של 190 מעלות עד להזהבה במשך כ- 20-25 דקות.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למילוי הראשון ניתן להוסיף טונה או פטריות לפי הטעם. ניתן למלא במליות שונות פי הרצון. ניתן ליצור כדורים ולרדד במקום לקרוץ מעלה מרודד.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)206255
חלבונים (גרם)7.62 9.44
פחמימות (גרם)2632
מתוכן סוכרים (גרם)0.87 1.08
שומנים (גרם)7.86 9.74
מתוכם שומן רווי (גרם)3.6 4.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)27.07 33.54
נתרן (מ"ג)319.58395.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.42 0.52
מים (גרם)12.7415.79
ליקופן (מ"ג)0.180.22
ויטמין A (מק"ג)17.9822.28
ויטמין B (מ"ג)0.170.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.983.69
ויטמין B12 (מק"ג)0.160.2
ויטמין C (מ"ג)0.881.09
ויטמין D (מק"ג)0.070.08
ויטמין E (מ"ג)0.080.1
ויטמין K (מק"ג)0.690.85
סידן (מ"ג)150.5186.44
ברזל (מ"ג)0.120.15
מגנזיום (מ"ג)3.264.04
זרחן (מ"ג)30.5637.86
אבץ (מ"ג)0.240.3
אשלגן (מ"ג)31.939.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.450.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 18.8% 18.2% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?