דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלסלות בצק פילאס עם גבינות ותרד
סלסלות בצק פילאס עם גבינות ותרד
רעיון נהדר להגשת הכיסונים

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 60 מאפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מוציאים את בצק הפילאס לילה קודם להפשרה איטית במקרר.
  • 2 מחממים בסיר רחב מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את עלי התרד, מערבבים מעט ומצננים.
  • 4 בקערה מערבבים את הגבינות, הביצה, הקורנפלור, המלח, הפלפל השחור והתרד.
  • 5 מניחים את בצק הפילאס המרודד על שולחן העבודה, חורצים עיגול עם חותחן/כוס ומסמנים חצי עיגול עם החותחן כדי ליצור ידית לסלסלה (כמו בתמונה). אפשר להכין בכל צורה שרוצים.
  • 6 שמים בקצה כף מהמלית, סוגרים ולוחצים עם מזלג לסגירה.
  • 7 מורחים ביצה ושומשום מעל המאפים.
  • 8 מעבירים לאפייה בתנור על 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)59228
חלבונים (גרם)1.96 7.56
פחמימות (גרם)519
מתוכן סוכרים (גרם)0.12 0.47
שומנים (גרם)3.59 13.84
מתוכם שומן רווי (גרם)1.58 6.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)9.23 35.62
נתרן (מ"ג)149.96578.61
סיבים תזונתיים (גרם)0.18 0.68
מים (גרם)6.625.47
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.181.41
ויטמין B (מ"ג)0.110.42
ויטמין B1 (מ"ג)00.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.2524.11
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.08
ויטמין C (מ"ג)0.441.71
ויטמין D (מק"ג)0.050.18
ויטמין E (מ"ג)0.090.36
ויטמין K (מק"ג)16.5363.76
סידן (מ"ג)30.22116.61
ברזל (מ"ג)0.170.67
מגנזיום (מ"ג)3.4713.38
זרחן (מ"ג)7.1427.56
אבץ (מ"ג)0.060.23
אשלגן (מ"ג)26.63102.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 34% 18.6% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה