דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט דג מטיאס כבוש
סלט דג מטיאס כבוש
סלט דג מטיאס כבוש
מטיאס כבוש עם מיונז ובצל סגול

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות הגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבצל הסגול לקוביות ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף את קוביות דג המטיאס הכבוש (אפשר לרכוש במעדנייה בסופר או דג מטיאס טרי כבוש).
  • 3 לערבב את המיונז עם המים, ולערבב עם הדגים והבצל בקערה.
  • 4 להכניס לקירור לכמה שעות לפני ההגשה, כ- 3 שעות לפחות.
  • 5 להעביר לצלחות הגשה, לקשט בבצל ירוק ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
נהדר להגיש לצד קרקרים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הסלט במקרר לפני ההגשה.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)79117
חלבונים (גרם)3.45 5.13
פחמימות (גרם)46
מתוכן סוכרים (גרם)1.91 2.85
שומנים (גרם)5.46 8.13
מתוכם שומן רווי (גרם)1.11 1.66
כולסטרול (מ"ג)13.76 20.47
נתרן (מ"ג)40.9160.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.77 1.15
מים (גרם)33.7750.26
ויטמין A (מק"ג)1.251.86
ויטמין B (מק"ג)21.531.99
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.62.38
ויטמין C (מ"ג)3.084.58
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)5.187.7
סידן (מ"ג)7.3610.96
ברזל (מ"ג)0.110.17
מגנזיום (מ"ג)4.26.25
זרחן (מ"ג)14.1321.02
אבץ (מ"ג)0.060.1
אשלגן (מ"ג)70.33104.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 39.8% 25.1% 29.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.81 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.