דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה אפויה קלאסית
עוגת גבינה אפויה קלאסית
עוגת גבינה נהדרת עם הקפה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 למעבד מזון להכניס את הקמח, הסוכר והחמאה, עד לקבלת תערובת
  • פירורית. להוסיף את הביצה ולעבד עד קבלת כדור בצק. להיזהר מלישת יתר.
  • 2 להכניס למקרר לחצי שעה. לאחר מכן, לרדד לעיגול בקוטר 26 (לעשות שימוש ברינג גבוה), לשמן את התבנית ולאפות בחום של 180 מעלות במשך כרבע שעה. ראו מידע נוסף לגבי השימוש ברינג.
  • 3 להוציא ולקרר.
  • הכנת המלית:
  • 1 להפריד את הביצים לשתי קערות.
  • 2 בקערה אחת לשים את החלמונים, הגבינה, השמנת, הקמח והקורנפלור. לערבב שלא יהיו גושים (אפשר בוו גיטרה).
  • 3 בקערה שנייה להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק, להוסיף את אינסטנט הפודינג ולהקציף עד שנבלע.
  • 4 לאחד את החלבונים עם קערת החלמונים.
  • 5 לשפוך לתבנית עם הבצק האפוי ולאפות בחום של 150 מעלות כשעה וחצי (לא בטורבו). להשאיר בתנור עד שהעוגה מתקררת.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 26 ס"מ.

בקשר לאפייה ברינג - אני לוקחת נייר אלומיניום, מעליו שמה נייר אפייה, מקפלת בצדדים, שמה את הרינג המשומן, מצמידה אליו את הנייר מסביב ומתחת אני שמה את התחתית של הרינג (את הרינג משמנת חיצונית ופנימית). האפשרות הנוספת היא שימוש בתבנית עם דפנות גבוהות או שאפשר לסדר דפנות עם נייר אפייה כי העוגה גבוהה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדנה עטיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)300231
חלבונים (גרם)9.01 6.95
פחמימות (גרם)3527
מתוכן סוכרים (גרם)17.79 13.72
שומנים (גרם)13.99 10.79
מתוכם שומן רווי (גרם)7.54 5.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.11
כולסטרול (מ"ג)143.78 110.92
נתרן (מ"ג)261.68201.88
מים (גרם)22.6617.48
ויטמין A (מק"ג)47.636.72
ויטמין B (מ"ג)0.690.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.9810.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.2
ויטמין D (מק"ג)0.610.47
ויטמין E (מ"ג)0.310.24
ויטמין K (מק"ג)0.090.07
סידן (מ"ג)91.4370.53
ברזל (מ"ג)0.520.4
מגנזיום (מ"ג)3.572.75
זרחן (מ"ג)58.9145.44
אבץ (מ"ג)0.380.3
אשלגן (מ"ג)41.4131.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.570.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.460.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.090.84
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.010.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.2% 15.6% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.