דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (כ- 30 מנות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז קפה ואגוזים
בראוניז קלים להכנה בטעם קפה
  • 1 ראשית לחמם את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר ביחד עם החמאה בקערת נירוסטה בבן מארי (מעל סיר עם מים רותחים).
  • 3 להוסיף לתערובת השוקולד את הסוכר ונס הקפה, לערבב היטב ולהסיר מהאש.
  • 4 להוסיף את הביצים (כל פעם ביצה אחת כשיש צורך לטרוף היטב לפני כל הוספת ביצה). להוסיף גם את הליקר בטעם שבוחרים ולערבב הכל.
  • 5 אל התערובת לנפות את הקמח, אבקת הקקאו והמלח.
  • 6 לערבב היטב במשך דקה עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
  • 7 להעביר את הבלילה אל תוך תבנית תנור עם נייר אפייה.
  • 8 להוסיף את האגוזים (לוז ופקאן) מעל.
  • 9 לאפות את הבראוניז במשך 20-25 דקות עד שרואים שהשוליים אפויים ותפוחים. לצנן את העוגה לגמרי ולפרוס בעזרת סכין לריבועים כשעל כל ריבוע יהיה אגוז.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה 20X30.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר האספרסו/הקפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 37.4% 11.2% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב