דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות תרד ופרגיות
קציצות תרד ופרגיות
קציצות מטוגנות נפלאות עם תרד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח מים ולבשל את התרד כ- 3 דקות.
  • 2 לסנן מנוזלים, לסחוט ולהגיש בצד לקירור.
  • 3 לערבב את השמן לטיגון עם הכורכום ולטגן את הבצלים הקצוצים.
  • 4 בקערה להניח את הפרגיות, התרד המבושל והבצל המטוגן.
  • 5 להוסיף ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור.
  • 6 ליצור קציצות מהתערובת ולטגן בשמן מתובל עם כורכום.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)111206
חלבונים (גרם)8.04 15.02
פחמימות (גרם)36
מתוכן סוכרים (גרם)0.63 1.18
שומנים (גרם)7.14 13.34
מתוכם שומן רווי (גרם)1.08 2.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)38.15 71.24
נתרן (מ"ג)172.94322.95
סיבים תזונתיים (גרם)0.36 0.67
מים (גרם)33.8963.29
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)36.8968.88
ויטמין B (מ"ג)2.524.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.18
ויטמין B3 (מ"ג)1.843.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.74
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.5427.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.21
ויטמין C (מ"ג)1.282.39
ויטמין D (מק"ג)0.120.22
ויטמין E (מ"ג)0.170.31
ויטמין K (מק"ג)29.7955.63
סידן (מ"ג)16.5930.98
ברזל (מ"ג)0.741.37
מגנזיום (מ"ג)13.8425.85
זרחן (מ"ג)64.64120.71
אבץ (מ"ג)0.821.53
אשלגן (מ"ג)121.96227.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.691.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.581.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.092.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.941.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 38.1% 42.9% 17.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.66 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.