דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הקישואים ולגרד בפומפייה אל תוך קערה, לסחוט מעט את הקישואים ולסנן מנוזלים.
  • 2 להוסיף את הביצים הטרופות, פירורי הלחם, המלח, הפלפל השחור ואבקת השום.
  • 3 לחמם את השמן במחבת ולמזוג אליה את תערובת הקישואים.
  • 4 לטגן מצד אחד (כמו חביתה גדולה) למשך כ- 10 דקות (רצוי לבדוק כל הזמן אם הפשטידה מוכנה).
  • 5 להניח צלחת גדולה מעל הפשטידה ולהפוך אותה על הצלחת.
  • 6 להחזיר את הפשטידה למחבת ולטגן את הצד השני כ- 10 דקות נוספות. מתקבלת חביתת קישואים ביתית מושלמת.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במידה והתערובת נוזלית מדי - להוסיף עוד פירורי לחם. יש לסחוט את הקישואים היטב להגרת הנוזלים.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)252107
חלבונים (גרם)8.63 3.65
פחמימות (גרם)125
מתוכן סוכרים (גרם)4.47 1.89
שומנים (גרם)19.33 8.17
מתוכם שומן רווי (גרם)2.6 1.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)189.72 80.22
נתרן (מ"ג)539.89228.28
סיבים תזונתיים (גרם)2.34 0.99
מים (גרם)192.0681.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)99.642.12
ויטמין B (מ"ג)2.541.07
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.880.37
ויטמין B5 (מ"ג)1.010.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)56.6923.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.450.19
ויטמין C (מ"ג)9.053.83
ויטמין D (מק"ג)1.050.44
ויטמין E (מ"ג)0.770.32
ויטמין K (מק"ג)6.082.57
סידן (מ"ג)73.6731.15
ברזל (מ"ג)1.530.65
מגנזיום (מ"ג)45.7219.33
זרחן (מ"ג)165.7470.08
אבץ (מ"ג)1.30.55
אשלגן (מ"ג)388.03164.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.190.5
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.880.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.90.81
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.780.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 45.8% 20.4% 28.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (1.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.