מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 472 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
בא לכם קציצות בקר לארוחת הצהריים?
- 1 את החומרים של הכנת הקציצות (חוץ מהקמח לקימוח הקציצות והשמן לטיגון הקציצות) לערבב היטב, ולהניח לספיגת טעמים כרבע שעה לפחות.
- 2 הכנת הרוטב: בסיר רחב ושטוח לטגן בשמן בצל, להוסיף את העגבניות ושאר הירקות, להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומים, להביא לרתיחה, לכסות ולהעביר לאש נמוכה.
- 3 הכנת תפוחי האדמה: לערבב את חומרי הבלילה לתערובת אחידה, לטבול כל פרוסת תפוח אדמה בבלילה ולטגן משני הצדדים עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן). להניח על נייר סופג.
- 4 מתערובת הקציצות ליצור כדורים מעט שטוחים (יוצאים כ- 25 קציצות), לקמח מעט בקמח ולטגן כ- 2 דקות מכל צד בשמן של תפוחי האדמה. להניח על נייר סופג.
- 5 לסדר את הקציצות על הרוטב בסיר, לאחר בישול של כחצי שעה לסדר מעל הקציצות את תפוחי האדמה המטוגנים, ולבשל עוד כשעה על אש נמוכה.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגשה על מצע של קוסקוס.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`יפס לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
16.7% |
36.6% |
42.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב