דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיש גבינות ובטטה קל להכנה
קיש גבינות ובטטה קל להכנה
קיש גבינות ובטטה קל להכנה
שילוב מצוין של גבינות ובטטה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להכניס את קוביות הבטטה לתנור, לשמן מעט בשמן ולהוסיף מעט מלח. לאפות (אפייה בטורבו מומלצת) במשך כ- 30 דקות בחום של 200 מעלות, ולהניח להתקרר.
  • 2 את הבצק המוכן לפרוס ולהניח על גבי תבנית הפאי, ולסדר בעזרת האצבעות - כדאי להשאיר שארית בצד (כמו בתמונה). כדאי לדעת: את הבצק יש להניח לילה לפני 8 שעות במקרר ושעה לפני השימוש בטמפרטורת החדר.
  • 3 להניח את הבטטות שהתקררו על גבי הבצק.
  • 4 להוסיף את הגבינות המגורדות גס.
  • 5 בקערה לערבב את השמנת עם הביצים ולערבב היטב. להוסיף על גבי הגבינות בצורה שווה.
  • 6 לפזר מעט פלפל שחור ואגוז מוסקט (לפי טעמו האישי של כל אחד).
  • 7 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המתכון הינו בסיסי וניתן למילוי עם כל ירק שרק רוצים. הרעיון הוא שהירק צריך להיות מבושל או אפוי בתנור.

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 או 26.

את הבצק אפשר להכין לבד לפי מתכון לבצק פריך מלוח. הבצק המוכן הוא מבחינתי הכי מומלץ - הטעם מצוין וההצלחה במאפה כזה או אחר היא 99%.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)355236
חלבונים (גרם)10.37 6.91
פחמימות (גרם)2818
מתוכן סוכרים (גרם)3.05 2.03
שומנים (גרם)22.6 15.06
מתוכם שומן רווי (גרם)7.68 5.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)78.29 52.19
נתרן (מ"ג)640.81427.21
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 0.88
מים (גרם)50.4533.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)428.69285.8
ויטמין B (מ"ג)0.990.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.480.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.55.67
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.07
ויטמין C (מ"ג)6.694.46
ויטמין D (מק"ג)0.230.15
ויטמין E (מ"ג)0.610.41
ויטמין K (מק"ג)1.20.8
סידן (מ"ג)149.499.6
ברזל (מ"ג)0.590.39
מגנזיום (מ"ג)15.5510.37
זרחן (מ"ג)39.3226.21
אבץ (מ"ג)0.250.17
אשלגן (מ"ג)136.3490.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.28
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 36.6% 16.8% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה