דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בוריק תפוחי אדמה
בוריק תפוחי אדמה
בוריק תפוחי אדמה מנחם

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל תפוחי אדמה שלמים במים עד לריכוך.
  • 2 לקלף ולרסק במזלג - לא צריכה להיות מחית חלקה.
  • 3 להוסיף את התבלינים והפטרוזיליה.
  • 4 לחלק את התערובת ל- 5, להניח במרכז כל עלה את המלית ולקפל לחצי.
  • 5 לטגן במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
  • 6 להניח על נייר סופג ולהתחיל לטרוף!
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבוריק לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לפי הצורך.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)242172
חלבונים (גרם)3.61 2.56
פחמימות (גרם)3223
מתוכן סוכרים (גרם)1.38 0.98
שומנים (גרם)11.29 8.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 0.53
נתרן (מ"ג)293.64208.55
סיבים תזונתיים (גרם)1.93 1.37
מים (גרם)80.0956.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.658.98
ויטמין B (מ"ג)2.281.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.350.96
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.579.64
ויטמין C (מ"ג)11.418.1
ויטמין E (מ"ג)0.030.02
ויטמין K (מק"ג)51.4636.55
סידן (מ"ג)12.699.01
ברזל (מ"ג)0.530.37
מגנזיום (מ"ג)21.715.41
זרחן (מ"ג)41.9129.77
אבץ (מ"ג)0.30.22
אשלגן (מ"ג)345.92245.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 23.1% 7.4% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.