דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בוריק תפוחי אדמה
בוריק תפוחי אדמה מנחם
  • 1 לבשל תפוחי אדמה שלמים במים עד לריכוך.
  • 2 לקלף ולרסק במזלג - לא צריכה להיות מחית חלקה.
  • 3 להוסיף את התבלינים והפטרוזיליה.
  • 4 לחלק את התערובת ל- 5, להניח במרכז כל עלה את המלית ולקפל לחצי.
  • 5 לטגן במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
  • 6 להניח על נייר סופג ולהתחיל לטרוף!
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבוריק לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 23.1% 7.4% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב