דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טירמיסו קל להכנה
טירמיסו קל להכנה
מעולם לא היה קל יותר להכין טירמיסו

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את כל החומרים, מלבד הבישקוטים וחומרי הרטבתם, לקצפת יציבה.
  • 2 להכין בקערה מעט מים חמים עם כף גדושה קפה נמס.
  • 3 לטבול את הבישקוטים בקפה הנמס ולסדר בתבנית מחצית מהבישקוטים.
  • 4 לשפוך מעל הבישקוטים חצי מכמות הגבינה וליישר.
  • 5 לסדר את שכבת הבישקוטים הנוספת, לצקת מעליהם את יתרת תערובת הגבינה, ליישר יפה ולקשט.
  • 6 להעביר למקרר לשעתיים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 24.

הערך התזונתי לא כולל את אינסטנט הפודינג בטעם קפה ותמצית הקפוצ`ינו. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית העוגה במקרר. במקור הטירמיסו מכיל ביצים - זו גרסה שלי קצת אחרת.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257280
חלבונים (גרם)5.27 5.76
פחמימות (גרם)2831
מתוכן סוכרים (גרם)5.61 6.13
שומנים (גרם)14.1 15.4
מתוכם שומן רווי (גרם)8.18 8.93
כולסטרול (מ"ג)63.94 69.84
נתרן (מ"ג)83.5891.28
סיבים תזונתיים (גרם)0.74 0.81
מים (גרם)0.040.04
ויטמין B (מק"ג)37.4140.86
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.40.44
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)16.6618.19
ברזל (מ"ג)0.170.19
מגנזיום (מ"ג)6.246.81
זרחן (מ"ג)9.1810.02
אבץ (מ"ג)0.090.09
אשלגן (מ"ג)19.1620.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 29.2% 10.9% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.