דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בגט שום ביתי וקל להכנה

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (יוצאות כ- 9 יחידות כמו בתמונה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטחון בבלנדר את כל המצרכים מלבד הבגט ולתבל עוד לפי הצורך.
  • 2 לפרוס את הבגט.
  • 3 למרוח כל פרוסת בגט בכפית מהממרח.
  • 4 להניח על תבנית אפייה ולאפות בחום גבוה של 180-190 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שהבגט משחים קלות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 הרי לכם בגט שום טעים לנשנוש. בתיאבון חיוך

אפשר להכפיל את כמויות המצרכים בהתאם לצורך ולרצון כמובן.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)339329
חלבונים (גרם)6.61 6.41
פחמימות (גרם)3332
מתוכן סוכרים (גרם)0.26 0.25
שומנים (גרם)21.13 20.51
מתוכם שומן רווי (גרם)3.1 3.01
נתרן (מ"ג)516.69501.64
סיבים תזונתיים (גרם)1.32 1.28
מים (גרם)20.620
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.8319.25
ויטמין B (מ"ג)0.780.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.825.65
ויטמין C (מ"ג)8.678.41
ויטמין E (מ"ג)0.080.08
ויטמין K (מק"ג)31,11130,205
סידן (מ"ג)56.4254.77
ברזל (מ"ג)0.690.67
מגנזיום (מ"ג)10.9610.64
זרחן (מ"ג)40.1939.02
אבץ (מ"ג)0.330.32
אשלגן (מ"ג)117.85114.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 34.2% 10.7% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.