דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים בכרובית

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 434 גרם למנה\יחידה (מתאים כתוספת לכ- 4 סועדים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את הכרובית, מפרקים לפרחים ומניחים בתבנית רחבה.
  • 2 מזליפים מעל שמן זית וסילאן, ומתבלים במלח.
  • 3 אופים כשעה בתנור בחום של 185 מעלות. הופכים את הכרובית מדי פעם.
  • 4 מוציאים, מזליפים מעל את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של לימור פפר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18944
חלבונים (גרם)7.65 1.76
פחמימות (גרם)256
מתוכן סוכרים (גרם)8.62 1.99
שומנים (גרם)8.75 2.02
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 0.31
נתרן (מ"ג)744.82171.72
סיבים תזונתיים (גרם)9.57 2.21
מים (גרם)384.4488.63
ויטמין A (מק"ג)4.140.95
ויטמין B (מ"ג)5.041.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.680.39
ויטמין B5 (מ"ג)2.080.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.710.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)180.3941.59
ויטמין C (מ"ג)183.2742.25
ויטמין E (מ"ג)0.290.07
ויטמין K (מק"ג)56.3713
סידן (מ"ג)72.2916.67
ברזל (מ"ג)1.340.31
מגנזיום (מ"ג)43.6710.07
זרחן (מ"ג)131.0230.21
אבץ (מ"ג)0.750.17
אשלגן (מ"ג)661.84152.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.890.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.680.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.8% 17.1% 15% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.