דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטו פטרוזיליה שימושי ביותר

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של כמות לכפיות ממרח)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • טוחנים הכל בבלנדר מוט או במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה. בתיאבון!
  • הערות:
  • 1 ניתן להחליף כוס אחת של הפטרוזיליה בכוס כוסברה.
  • 2 ניתן להחליף את האגוזים בשקדים או בצנוברים.
  • 3 ניתן להשתמש בפסטו כממרח או כרוטב לפסטה, לניוקי וכדומה.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37374
חלבונים (גרם)0.5 5.05
פחמימות (גרם)18
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.61
שומנים (גרם)3.57 36.33
מתוכם שומן רווי (גרם)0.48 4.87
נתרן (מ"ג)95.61973.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.13 1.32
מים (גרם)4.3244.03
ויטמין A (מק"ג)15.05153.2
ויטמין B (מ"ג)90.350.92
ויטמין B1 (מ"ג)00.04
ויטמין B2 (מ"ג)00.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.5856.81
ויטמין C (מ"ג)5.3654.57
ויטמין E (מ"ג)0.030.29
ויטמין K (מק"ג)58.58596.43
סידן (מ"ג)5.7458.45
ברזל (מ"ג)0.232.33
מגנזיום (מ"ג)1.9519.82
זרחן (מ"ג)2.7127.59
אבץ (מ"ג)0.040.44
אשלגן (מ"ג)22.64230.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 71.9% 10% 15.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.82 (3.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.