דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות מעמול
מעמול טעים כרולדה
  • 1 מערבבים בקערה קמח, סולת, אבקת אפייה וקורט מלח יחד, מוסיפים חמאה ויוצרים תערובת פירורית. מוסיפים מי ורדים, שמן ומים, ולשים רק עד קבלת בצק אחיד.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים, מקמחים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעתיים.
  • 3 מכינים את המלית: מרככים את התמרים במיקרוגל כדקה-שתיים (קודם כל, יש לנקות את התמרים מעודף חרצנים), או על אש קטנה על הגז כ- 5 דקות. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • 4 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מורחים רבע מהמלית (המלית עשירה וסמיכה. אפשר לשטח גם בעזרת הידיים. גם אם נשארו קטעי בצק בלי המלית זה בסדר) ומגלגלים לרולדה.
  • 5 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת צבתית למעמולים צובטים במרווחים קטנים סביב ולאורך הרולדה.
  • 6 קורצים מכל רולדה כ- 15 עוגיות ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות. מצננים, מפרידים בעזרת סכין ובוזקים אבקת סוכר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צבתית למעמולים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 23.7% 5.7% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב